Maria Nila biedt al meer dan 30 jaar luxe haarproducten aan kappers en consumenten over de hele wereld. Het merk is innoverend en loopt voorop in de trends. Alle producten worden geproduceerd in de eigen fabriek van Maria Nila in Zweden. In de salon verkopen wij de haarverzorging- en stylingproducten van Maria Nila. Maria Nila gelooft dat uniek haar, unieke producten nodig heeft. Er is een uitgebreide basislijn van haarproducten die het haar beschermt, voedt en verzorgt. Fijn haar dat volume nodig heeft? Of juist krullen die onder controle moeten worden gebracht? Maria Nila Styling zorgt dat jij je om je kapsel geen zorgen hoeft te maken! De vrolijk gekleurde Palett lijn is geheel sulfaat- en parabeenvrij en beschermt je haarkleur. Binnen de Palett lijn zijn 6 verschillende groepen gecreëerd waardoor er voor ieder haartype een geschikt product kan worden aangeboden. Elke groep is verrijkt met een speciaal ingrediënt om de producten unieke kwaliteiten te geven. Palett bestaat uit zes lijnen die voeding en verzorging bevatten. Elk deel bevat een shampoo, conditioner en masker met speciale ingrediënten en eigenschappen, omdat ieder haartype uniek is en een ander behandelplan nodig heeft.

  • Luminous colour: Dit bevat antioxydanten van granaatappels en is voor het behoud van kleur en glans in het haar.
  • Structure repair: Deze repair gebruikt versterkende ingrediënten van de zeebodem in de vorm van algen voor haar dat futloos en beschadigd is.
  • True soft: Dit is gebaseerd op algenolie, dat geeft vocht en vitaliteit terug aan stug, droog en pluizig, breekbaar haar.
  • Pure volume: Dit bevat Pro-vitamin B5 en is speciaal gemaakt voor extra volume en steviger haar.
  • Sheer silver: Dit bevat violetpigmenten en blackberry extract, die goudtinten in blond haar neutraliseert.
  • Heal: Actieve ingrediënten als aloë vera,piroctone olamine en vitamine e zullen de hoofdhuid genezen waardoor problemen als roosvorming,jeukerige hoofdhuid en haaruitval worden tegegaan. Daarnaast stimuleren zij de haargroei.Ook is er een hele style en finish lijn met kleurbehoudende styling producten die u alles biedt wat u nodig heeft om de juiste “touch en feel’’ in uw haar te krijgen.maria nilaaa[1388]

maria nila 2

 

Klik hier om naar de officiële website van Maria Nila te gaan.