haarwens1Haer en schaer zet zich in voor Haarwensen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

 

De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt gedoneerd door mensen uit heel Nederland. Ook jij kunt je haar doneren, bij haer en schaer knip ik je haar zelfs gratis als jij je haar doneert aan Haarwensen. Let op: de lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn (los gemeten).

Help jij ook mee? Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat er geen enkel kind meer kaal hoeft te zijn. Wil jij je haar doneren bel dan voor een afspraak: 078-8427760
Kijk voor meer informatie op www.haarwensen.nl